skip to Main Content

Bemiddeling is iets waardoor “de Camperij” mede is ontstaan en waar we enorm trots op zijn. Het is meer dan een opdracht voor “aan-” of “verkoop”.

Bij bemiddeling denkt men snel aan verkoop. Dat is iets wat we uiteraard graag voor u doen. U wil uw camper verkopen en wij kunnen u daarbij helpen, dat kan zijn omdat u bijvoorbeeld de best mogelijke verkoop presentatie wil. Een serieuze omschrijving met mooie en goede foto’s zijn daarin het belangrijkste startpunt. U doet dan de verkoop en onderhandeling geheel zelf. U kunt er ook voor kiezen om meer uit handen te geven, presentatie, verkoop klaar maken, onderhandelingen, eventuele inruil etc. niets moet, alles is bespreekbaar.

De bemiddeling waar men minder snel aan denkt is die van aankoop. De Camperij heeft al vele aankooptrajecten mogen uitvoeren voor toekomstige campereigenaren. Dat vinden wij zeer bijzonder en daar zijn we trots op. Met name omdat we dan het vertrouwen hebben gekregen om voor een opdrachtgever te mogen gaan zoeken/kopen/klaarmaken. Dat kan om een gedeelte van een aankoopproces gaan of een totale service. Omdat Nederland een relatief laag aantal nieuwe camper registraties kent is het aanbod gebruikte campers vaak ook beperkt. Wij zijn naast Nederland ook zeer actief in het buitenland. Door onze kennis en relaties met dealers in het buitenland kunnen we vaak de camper vinden die helemaal voldoet aan de wensen van een klant. Historie bekent en gecheckt, evt. keuring en vochtmeting worden gedaan alvorens we overgaan tot aanschaf en transport.

De Camperij heeft vaak al een match met een camper en nieuwe eigenaar waardoor het aanbod op de website soms gering is. Laat het ons gerust weten wat u zoekt of benieuwd bent wat er gaat komen. Wilt u informatie over bemiddeling of verkoop?    Laat het ons weten.

Back To Top
WhatsApp chat