skip to Main Content

Schade en reconditioneren

Uw camper is een groot goed en daar bent u zuinig op. Omdat ze “groot” zijn komt het helaas weleens voor dat er schade ontstaat. Dat kan zijn omdat u een paar takken geraakt hebt tijdens uw reis of omdat u iets over het hoofd gezien hebt en daardoor schade opliep. Kan gebeuren en erg vervelend als het u dan ook overkomt.

Omdat campers heel specifiek zijn zit niet elke schadehersteller te wachten op een camper met schade. Of u krijgt dermate hoge bedragen voor reparatie te horen omdat er toch geen transparante tarieven bestaan.

Iets wat de Camperij wil voorkomen. Wij hebben vaker eigenaren met schade die we op de meest aantrekkelijke manier helpen. Netjes gemaakt zowel in prijs als resultaat. Niet iedereen heeft een peperdure verzekering die alle schade dekt en of zonder eigen risico met no-claim verlies tot gevolg.

Wij proberen altijd de beste oplossing aan te dragen.

Neem bijvoorbeeld de specifieke striping die een camper vaak heeft. In veel gevallen niet te bestellen, of alleen compleet voor een gehele camper wat ontzettend prijzig is. Wij proberen delen na te laten maken of deelreparaties uit te voeren waar we inmiddels vaker zeer goed resultaat mee behaald hebben.

Dan is er nog het reconditioneren. Poetsen wordt dan makkelijk gezegd. Maar het gedetailleerde werk wat vaak specifiek is gaat verder dan poetsen. Gekraste ramen, of takken langs de zijwanden, etc. We kunnen veel resultaat behalen zonder dat er gespoten of vervangen dient te worden. Laat ons weten of zien waar u mee zit en we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

  Laat het ons weten

Back To Top
WhatsApp chat