skip to Main Content

Een uit de hand gelopen hobby

De Camperij is ontstaan uit een passie voor het reizen met een camper. Wat voor ons jaren geleden als een try-out begon is uitgegroeid tot een uit de hand gelopen hobby. Beginnersfouten, verkeerde planning of juist dat er gepland was, we hebben het allemaal ervaren en er telkens meer ervaring mee opgedaan. Deze ervaring en de achtergrond in de Automotive branche, schadeherstel en expertise zorgde ervoor dat we eerst met vrienden en familie vaker betrokken waren met de aan en verkoop en begeleiding van alles omtrent Kampeerauto’s. Zo werden we ook ervaringsdeskundige in hoe het bij andere aanbieders keurig geregeld was maar ook hoe het juist niet moest. Een camper is een kostbaar bezit en als je dan op het punt staat er één aan te schaffen dan wil je waar voor je geld. Wij vinden dan ook als iemand een dergelijke aankoop doet dat het goed moet en telkens bij gebruik blij wordt van zijn/haar trots. “puur genieten”.

Dat we telkens weer benaderd werden door iemand die mond-op-mond reclame had gemaakt was voor ons de bevestiging dat we goed bezig waren. Dat is natuurlijk een fantastisch compliment! Dit heeft ons doen besluiten om van onze hobby ons werk te maken.

Doorlopend zijn we bezig met opdrachten die camperbezitters of kopers in spe ons gegeven en gegund hebben. Dat varieert van reparatie en onderhoud, begeleiding met de aankoop en opbouw van opties en accessoires en natuurlijk de aankoop van een prachtige camper. Een groot deel doen wij zelf en we maken gebruik van betrouwbare partners die weten hoe hoog wij de lat hebben liggen en waar we al jaren zeer prettig mee samenwerken. Verkoopbemiddeling mag natuurlijk ook niet ontbreken, of het nu gaat om een camper in consignatie of omdat u of wij vinden dat er een betere verkooppresentatie gemaakt kan worden. Wij willen samen het beste resultaat bereiken.

Het ontstaan van de naam

Omdat we dus veel en vaak uit passie met Campers bezig waren zeiden we gekscherend weleens wat is het toch leuk werken in “de Camperij” business. Zoals een bakker of slager Bakkerij en Slagerij heet zijn wij de specialist op Camper gebied, namelijk Camperij.

Bedankt voor uw interesse en tot ziens bij “de Camperij”.

Back To Top
WhatsApp chat