skip to Main Content

Campereigenaar? Of wilt u er één gaan kopen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft opties en accessoires op een camper dan helpen wij u graag verder.

Verder helpen betekent in onze beleving niet alleen het leveren van de gewenste producten maar ook samen kijken welk product u nu echt nodig heeft en indien er alternatieven beschikbaar zijn dat we deze vergelijken.

Wij pretenderen niet dat we van alle mogelijkheden altijd de beste keus weten, maar we hebben op vele gebieden inmiddels ruime ervaringen opgedaan waardoor we vaak wel de goede keuzes weten te maken of juist de verkeerde uitsluiten.

Naast onze eigen kennis weten onze vaste (Bovag) partners ook veel en omdat ze weten dat wij de lat hoog hebben liggen zijn zij actief in het meedenken naar het beste resultaat.

Wellicht weet u al wat u wilt of is de ervaring met een bepaald artikel er al, laat het ons weten of stel uw vraag.

Wij kunnen veel opties en accessoires verzorgen zoals, Airco’s van Dometic en TelAir, leveren en monteren van Satelliet schotels, updaten software satelliet systemen of Nederlands voorbereiden, Zonnepanelen, accu’s, achteruitrijcamera en systemen, fietsendragers, trekhaken, toilet verfris pakket (bril + tank), campermatrassen (ook maatwerk) etc, etc. Teveel om op te noemen!

Back To Top
WhatsApp chat